Slujire arhierească în parohia „Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil" s. Moscovei, r. Cahul

30 octombrie 2016. Sfînta Liturghie alături de Presfințitul  ANATOLIE, Episcop de Cahul și Comrat în parohia din satul Moscovei, raionul Cahul.

   În Duminica a XIX-a după Cincizecime, Preasfințitul  ANATOLIE,   Episcop de Cahul și Comrat a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Biserica „Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Moscovei, raionul Cahul.

     Preasfințitul  ANATOLIE a fost întîmpinat de către Protopopul circumscripției Cahul Prot.Mitr. Teodor Tîrsîna. La eveniment a fost prezent și Secretarul Episcopiei de Cahul și Comrat Prot. Mitr. Mihail Mungiu.

     La Vohodul mic Parohul Bisericii „ Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil ” s. Moscovei raionul Cahul, Protoiereu Grigorie Țuțuianu,  pentru munca sîrguincioasă spre binele Bisericii Ortodoxe din Moldova a fost decorat de către Preasfințitul  ANATOLIE cu dreptul de a purta Mitră.

   La final Preasfințitul  ANATOLIE a venit cu un mesaj de felicitare adresat parohienilor din s. Moscovei, totodată mulțumind părintelui paroh pentru dragostea jertfelincă pe care o manifestă în lucrarea sa misionară și pentru bunul mers a lucrurilor în parohia Moscovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calendar Creștin Ortodox

Arhiva Video

Vezi mai multe video

Galerie Foto

Vezi toate

Noi pe Facebook