A avut loc reuniunea eparhială a protopopilor și coordonatorilor tuturor departamentelor din cuprinsul Eparhiei de Sud

Uncategorized |24 Aprilie 2015


22 aprilie 2015, in incinta soborului “Sfantul Ioan Botezatorul” din orasul Comrat, a avut loc reuniunea eparhiala a protopopilor si coordonatorilor tuturor departamentelor din cuprinsul Eparhiei de Sud. Intalnirea s-a desfasurat cu binecuvantarea Preasfintitului Anatolie, Episcop de Cahul si Comrat, si a convocat 15 consilieri ai episcopiei.

Sedinta a fost deschisa de catre protoiereul Vitalie Zelinschi, responsabil pentru activitatea departamentelor din cuprinsul eparhiei.

La intalnire au luat cuvantul: protoiereul Veceslav Hortolomei, presedinte al Departamentului eparhial Activitate Pastorala in Ministerul Afacerilor Interne si Organele de Drept, protopopul raionului Cimislia, protoiereul Nicolae Goreanu, presedinte al Departamentului eparhial pentru Educatie religioasa si cateheza, protoiereul Vadim Beresteanu, presedinte al Departamentului eparhial Activitate Sociala.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute probleme privind activitatea social-misionara si luate hotariri referitor la problemele organizatorice si proiectele eparhiei pentru 2015.