Adunarea anuală a clerului din cadrul Episcopiei de Cahul și Comrat

Noutăți și evenimente |22 Decembrie 2016


Clericii din cadrul Protopopiatelor de Cahul, Cantemir, Leova, Cimișlia și Basarabeasca s-au întrunit joi, 22 decembrie 2016, la Catedrala Episcopală „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din or. Cahul pentru a prezenta rapoartele de dare de seamă pentru trimestrul IV al anului 2016 și pentru a participa la Adunarea ordinară prezidată de către Preasfințitul ANATOLIE, Episcop de Cahul și Comrat.

La începutul ședinței D-nul Mihail Dimitriuc, Directorul Eurolife Broker de Asigurare din Republica Moldova, a vorbit despre importanţa şi beneficiile asigurării de viaţă, serviciile prestate de EUROLIFE şi costul acestora, precum şi despre succesele înregistrate de companie pe parcursul celor 10 ani de activitate în Moldova.

Ierarhul a prezentat un scurt bilanț al activităților misionare și pastorale în anul ce s-a scurs, precum și problemele curente ale vieții parohiale.

La final, preoții au primit din partea Ierarhul pastorale la Nașterea Domnului, în semn de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă ce se apropie.