Moaștele și Icoana Sfântulului Ierarh Nicolae – Mare Făcător de Minuni au fost aduse spre închinare în cuprinsul Episcopiei de Cahul și Comrat

Noutăți și evenimente |18 Decembrie 2017


Moaștele și Icoana Sfântulului Ierarh Nicolae – Mare Făcător de Minuni au fost aduse spre închinare în cuprinsul Episcopiei de Cahul și Comrat. Din data de 15 până la data de 18 decembrie acestea se vor găsi în biserica cu hramul Sfântului Gheorghe din orașul Taraclia.

Cu prilejul aducerii sfințeniilor, PS Anatolie, Episcop de Cahul și Comrat a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica Sfântului Gheorghe din orașul Taraclia.

În timpul Serviciului divin, diaconul Gheorghe Călugăreanu, absolvent al ATOM, mastearnd al Facultății de Istorie şi cultura a religiilor a USM,  a fost hirotonit în treapta de preot.

La Sfârșitul Sfintei Liturghii, vlădica Anatolie a explicat credincioșilor cum trebuie să se comporte un bun creștin atunci când se apropie sî cinstească sfintele moaște.

La data de 18 decembrie, la orele 9.00 credincioșii își vor lua rămas bun de la moaștele și icoana Sfântulului Ierarh Nicolae – Mare Făcător de Minuni.