Preasfinţitul Episcop Anatolie a participat la festivtatea de închidere a taberei de vară pentru copii „Găgăuzia ortodoxă”

Noutăți și evenimente |14 Iulie 2019


La 14 iulie 2019, a luat sfărșit programul taberei de vară pentru copii „Găgăuzia ortodoxă”. 

Eveniment care s-a desfășurat pe teritoriul taberei pentru copii „Olimpian” din  orașul Comrat, unde a participat Preasfințitul Anatolie Episcop de Cahul și Comrat, Topal Ivan Petrovici – Președintele raionului Comrat, Serghei G. Stoianoglo – Șeful Departamentului pentru Tineret și Sport al UTA Găgăuzia.

Festivitatea de închidere a început cu o rugăciune de mulțumire, săvîrșită de Episcopul Anatolie.

După serviciu divin, Vladica Anatolie a decorat cu medalii și diplome organizatorii și educatorii, care au cotribuit la desfășurarea acestei tabere ortodoxe.

În cadrul taberei, pe lângă atelierele de pictură au avut loc diferite activităţi culturale, educative şi sportive. Evenimentul s-a încheiat cu un concert pentru oaspeți, pregătit de către copii participanți la tabără.

Această tabără a devenit deja o tradiţie şi are atât rol recreativ cât mai ales educativ. Le mulţumim tuturor celor care şi-au adus aportul la buna desfăşurare a acestei tabere, oameni cu suflet mare care ne sunt alături în munca noastră de ocrotire a acestor copii, a spus PS Anatolie.

La finalul evenimentului, copii au primit daruri din partea Episcopului: dulciuri, fructe și sucuri.