Preotul militar, Igor Ciobanu a transmis mesajul Arhipăstorului de ziua poliției

Noutăți și evenimente |18 Decembrie 2015


Astăzi, 17 decembrie, în ajun de ziua poliției, cu binecuvîntarea PS Episcop Anatolie, preotul militar, Igor Ciobanu a fost prezent la sărbătoare  și a transmis mesajul Arhipăstorului de ziua poliției.
„Domnule șef al Inspectoratului, domnilor ofițeri, subofițeri, colaboratori ai organelor de interne, veterani și civili, angajați ai Inspectoratului. Cu ocazi azilei poliției din Republica Moldova, permiteți-mi să vă felicit din partea Episcopiei de Cahul și Comrat cît și din partea mea personală dorindu-vă sincere urări de sănătate și putere de muncă. Căci aveți o mare și nobilă misiune de a menține ordinea publică, care este cea mai importantă pentru orice activitate din societate, iar dumneavoastră, stimați domni, aveți menirea de a o păstra, asumîndu-vă și riscurile atunci cînd trebiue să ajutați pe cei din pericol.
Apreciem cu toții sacrificiul de care dați dovadă, patriotismul, bărbăția, devotamentul și omenia – caracteristici principale de viață care vă reprezintă în munca de zi cu zi. Sînt ferm convinși că pe viitor colectivul poliției își va onora cu demnitate datoria față de țară și cetățeni, pentru a asigura un mod de trai în deplină siguranță. Pe această cale aducem recunoștință și mulțumiri.
Evenimentul pe care îl celebrați îmi oferă o deosebită ocazie de a-mi exprima admirația pentru seriozitatea, efortul și profesionalismul care vă însoțește în realizarea obiectivelor. Vă doresc să obțineți în viitor succese deosebite în importanta activitate pe care o desfășurați. Să aveți parte de multă putere de muncă pentru a răspunde cu promtitudine și maximă eficiență în orice situații.
Vă urez un călduros „La mulți ani!”, împliniri atît pe plan profesional cît și pe plan personal. Să trăiți. Dumnezeu să vă ajute.”