Slujire arhierească în parohia „Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil” s. Moscovei, r. Cahul

Noutăți și evenimente |30 Octombrie 2016


30 octombrie 2016. Sfînta Liturghie alături de Presfințitul  ANATOLIE, Episcop de Cahul și Comrat în parohia din satul Moscovei, raionul Cahul.

   În Duminica a XIX-a după Cincizecime, Preasfințitul  ANATOLIE,   Episcop de Cahul și Comrat a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Biserica „Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Moscovei, raionul Cahul.

     Preasfințitul  ANATOLIE a fost întîmpinat de către Protopopul circumscripției Cahul Prot.Mitr. Teodor Tîrsîna. La eveniment a fost prezent și Secretarul Episcopiei de Cahul și Comrat Prot. Mitr. Mihail Mungiu.

     La Vohodul mic Parohul Bisericii „ Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil ” s. Moscovei raionul Cahul, Protoiereu Grigorie Țuțuianu,  pentru munca sîrguincioasă spre binele Bisericii Ortodoxe din Moldova a fost decorat de către Preasfințitul  ANATOLIE cu dreptul de a purta Mitră.

   La final Preasfințitul  ANATOLIE a venit cu un mesaj de felicitare adresat parohienilor din s. Moscovei, totodată mulțumind părintelui paroh pentru dragostea jertfelincă pe care o manifestă în lucrarea sa misionară și pentru bunul mers a lucrurilor în parohia Moscovei.